Vállalkozási ismeretek Tanfolyam.

Vállalkozási ismeretek Tanfolyam indul Székesfehérváron!

 

Vállalkozási ismeretek - Székesfehérvár - IOSZIA felnőttképzés

Képzés megnevezése:  Vállalkozási ismeretek
OKJ azonosító: 51 344 02
Képzés helyszíne: Székesfehérvár
Engedélyszám: E-000526/2014/D013
Óraszám: 110 óra

A vállalkozások beindításához és működéséhez kívánunk segítséget nyújtani. Vállalkozási ismeretek képzésünkkel, szükséges alapvető ismereteket átadni, egyfajta irányvonalat kijelölni a vállalkozók számára, hiszen ezen ismeretek megszerzését nem lehet befejezni, azt folytatni kell egy életen át.

vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata. Magyarországon a 90-es évektől kezdődően a társadalmi gazdasági változásoknak köszönhetően kiépült a piacgazdaság, melynek következtében jelentős átalakulások történtek a magyar gazdaságban. Átrendeződött a tőkeszerkezet, jelentősen megnőtt a piaci szereplők száma, élesebb lett a piaci verseny. Ugrásszerűen megnőtt a vállalkozások száma Magyarországon és hogy megfeleljenek a piaci követelményeknek, tudatosan fel kellett készülni az üzleti életre. A vállalkozások hamar rádöbbentek arra, hogy a sikeres vállalkozás beindításához nem elegendő a tőke és a jó ötlet, de szakmai és vállalkozói ismeretek is szükségesek, hogy megalapozott döntéseket tudjanak hozni.

Szerezze meg nálunk ezt a végzettséget. Tanfolyamunkon az oktatók profi szakemberek, akik tudásuk legjavát adják át hallgatóinknak. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk. OKJ Képzéseinken, Tanfolyamainkon nincs rejtett, bújtatott költség, ingyenes a tankönyv, az elméleti tudásszint A felmérés, a tananyag árát a részvételi díj tartalmazza.

Vállalkozási ismeretek tanfolyam – Jelentkezés feltétele:

Iskolai végzettség:  általános iskola befejezett 8. osztálya
Szakmai végzettség: nem szükséges
Szakmai gyakorlat: nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság: nem szükséges
Előzetesen elvárt ismeretek:alapszintű számítógép használói ismeretek

Vállalkozási ismeretek tanfolyam célja: 

A  képzés során megszerezhető kompetenciák  maradéktalan elsajátítása után képesek legyenek képesek legyenek önálló vállalkozások létrehozására, irányítására és sikeres működtetésére.

Vállalkozási ismeretek követelménymoduljai:

– Vállalkozói ismeretek
– Gazdasági és piaci ismeretek
– Pénzügyi és finanszírozási ismeretek
– Számviteli és adózási ismeretek
– Üzleti és pénzügyi tervezési ismeretek

A  Vállalkozási ismeretek tanfolyam szakmai záró beszámoló  akkor sikeres és eredményes, ha az előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

A  Vállalkozási ismeretek tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők, infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzárók teljesítéséhez, és a sikeres vizsgához. Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt.
Vállalkozási ismeretek tanfolyam résztvevői kedvezményes áron juthatnak hozzá a képzéshez szükséges tananyagokhoz.Tananyagaink segítségével még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt biztosítsunk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt.

Ha kérdése van, Intézményünk Kollégáit telefonon minden hétköznap 8:00-16:30-ig hívhatja az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649; illetve minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu – OKJ képzések, OKJ tanfolyamok / Német nyelvtanfolyam, Angol nyelvtanfolyam, Nyelvvizsga

Mind egyéni, mind céges-csoportos megrendeléseket is várunk és fogadunk!

Vállalkozási ismeretek OKJ Képzés

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS