Tájékoztatás a Nyugati főcsatorna töltésén való közlekedésről – Gátfelhajtási engedély

Gátfelhajtási engedély - Gátközlekedési engedély

A Nyugati főcsatorna használatához szükséges Gátközlekedési engedélyek, 2021. január 1-től, kizárólagosan elektronikus jegyvásárlási platformon keresztül vásárolható meg.

A Tiszamenti Regionális Vízművel kötött együttműködési megállapodás alapján, a Nyugati főcsatorna használatához szükséges Gátfelhajtási engedélyek (Gátközlekedési engedélyek) kizárólagosan az alábbiak szerint vásárolhatók meg (bankkártyás fizetéssel, On-Line vásárlással, Applikáción keresztül):
A szükséges Gátfelhajtási engedély jelenleg az elektronikus jegyvásárlási platformon keresztül vásárolható meg, hamarosan elérhetővé válik a jegy fizikai megvásárlásának lehetősége. Az értékesítési partnereink listájáról hamarosan értesítjük önöket!.
A bevezetésre kerülő új rendszer első komponense a Nyugati főcsatorna, amelyen a közlekedéshez kiadott, névre és adott járműre szóló engedély vagy vendégkártya szükséges.
A gátközlekedési, gátfelhajtási engedély megvásárlásának On-Line felülete a: http://gatfelhajtasiengedely.hu/  weboldalon érhető el.
Amennyiben az Engedély kérő még nem vásárolt a http://gatfelhajtasiengedely.hu/ weboldalon, akkor a vásárlási folyamat megkezdésének érdekében először regisztrálnia szükséges magát!
A sikeres regisztrációt követően tud bejelentkezni a felületre, és megvásárolni a kiválasztott Gátfelhajtási engedély típust. A Gátfelhajtási engedély megvásárlását, és elektronikus úton történő kifizetését követően a számla automatikusan kiállításra kerül az engedély megvásárlójának részére, melyet e-mailben küld meg a rendszer.
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Nyugati főcsatorna töltése kiemelt, és folyamatos ellenőrzés alatt áll, mely ellenőrzések során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges Gátfelhajtási engedély meglétét, és annak érvényességét. Kérjük, kímélje meg magát az ezzel járó kellemetlenségektől, bírságtól, eltiltástól!
Az okos telefonokra letölthető applikáció hamarosan elérhető lesz Android és iOS eszközön egyaránt.
Amennyiben 3.5 tonna összsúlytól nagyobb járművel, vagy mezőgazdasági területművelés céljából szeretne a töltésen közlekedni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatall!

 

JEGYVÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN!

1.- Látogasson el telefonjáról, okos eszközéről, számítógépéről az alábbi
weboldalra: www.gatfelhajtasiengedely.hu
2.- A megjelenő honlapon egyszerűen a fejlécben megtalálható
Regisztráció” gombra kattintva végezze el Regisztrációját.
A regisztrációs lapot figyelmesen olvassa el, és értelemszerűen töltse ki a kért adatokkal.
3.- A sikeres regisztrációt követően kérjük, jelentkezzen be az oldalra.
Figyelem: Ha valami oknál fogva nem tud bejelentkezni, úgy próbálja ismételten a “Bejelentkezés” gombon keresztül, ha ez sem segít, újra regisztrálnia szükséges, vagy forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.
4.- Ha már Bejelentkezett, és erről ténylegesen meggyőződött, válassza ki a
Díjak és vásárlás” menüpontot.
5.- A Díjak és vásárlásban található listában válassza ki az Önnek megfelelő
Gátfelhajtási engedély (Gátközlekedési engedély) típusát. Például: Személyautó vagy Motorkerékpár, Heti vagy Éves…
6.- A megfelelő típusú engedély kiválasztását követően egyszerűen a Zöld bevásárló kosár ikonra kattintva Kosárba helyezi a megvásárolni kívánt engedély típust. (Kosár ikon az oldal jobb felső sarkában található)
7.- A szükséges engedély(ek) kiválasztását követően a “Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva tudja megvásárolni és kifizetni a kiválasztott terméket.
8.- Kérjük, adja meg a számlázási adatokat a megjelenő mezők pontos kitöltésével,
majd az adatok helyességének ellenőrzését, és a fizetési módot kiválasztva kattintson a
“Megrendelés elküldése” gombra.