EFOP-1.6.1., EFOP-1.6.2. és az EFOP-2.4.1. projektek!

Információ a projektről:

“Ma újabb mérföldkőhöz érkeztünk a társadalomfejlesztés terén! A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság Főigazgatójával, Sztojka Attilával az EFOP-1.6.1., EFOP-1.6.2. és az EFOP-2.4.1. projektek együttműködési megállapodásának ünnepélyes aláírására került sor (Konzorciumi partner).

Az augusztusban alakult, a BM irányítása alá tartozó szervezet kiemelt projekteket koordinál, felügyel és valósít meg!

Együttes erővel dolgozunk a továbbiakban közösen a szociokulturális háttér fejlődéséért, fejlesztéséért és a felzárkóztatásért egyaránt oly módon, hogy a rászorulók, hátrányos helyzetűek, szegregált élethelyzetben élők minél hamarabb felzárkóztatásokon, képzéseken keresztül valós szakmaszerzés segítségével léphessenek ki az elsődleges munkaerő piacra.

Az új program, melynek szerződés aláírása a mai napon több önkormányzat közreműködésével is megvalósult, biztosítani tudja ezen jövőbeni célok releváns megvalósítását!

Az új alap- és egyéb kompetenciák, a valós szakma megszerzése a célcsoport részére az előrelépés, a kitörés lehetőségét biztosíthatja, melyben az életminőség érezhetően javulhat, és elérhetővé válik egy jobb jövő lehetősége.”

Képen: Sztojka Attila és Fülöp Henrik

Forrás: https://www.facebook.com/fulophenrik/