Szőrmésbőr kikészítő tanfolyam

Szőrmésbőr kikészítő

Szőrmésbőr kikészítő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Szőrmésbőr kikészítő, Szőrmésbőr kikészítő képzés, Szőrmésbőr kikészítő tanfolyam, Felnőttképzés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szőrmésbőr kikészítő a különböző nyers, konzervált szőrmésbőrök kikészítésével, nemesítésével foglalkozik. Kezeli, tárolja és kikészíti a konzervált nyers szőrmésbőröket. A szőrmekikészítéssel az állati bőröket használhatóvá teszi a szőrmefeldolgozás a szűcsipar számára. Ismeri a különböző szőrme fajtákat, azok kikészítési módját. A szőrmekikészítő kikészítő üzemben alkalmazottként vagy önálló vállalkozóként dolgozik. Alkalmazottként a műszaki, technológiai dokumentációnak megfelelően kikészíti a megrendelt szőrméket.

Szőrmésbőr kikészítő vállalkozóként a megrendelések alapján, anyagszükségletet, árat kalkulál, minőség, szín, méret szerint beszerzi, összeválogatja a konzervált szőrmésbőröket. Meghatározza a kikészítési technológiát, beszerzi a szükséges vegyi anyagokat és kikészíti a megrendelt szőrméket. A hatósági, környezetvédelmi elírásoknak megfelelően kezeli a keletkező hulladékokat. A jól képzett szőrmekikészítő követi a konzervált szőrmésbőrök beszerzési lehetőségeit, a szőrmedivatot, az aktuális divatszíneket, a megújuló kikészítési technológiákat, gépeket, vegyi anyagokat.

Szőrmésbőr kikészítő munkáját a kreativitás, a minőségi munka, a környezetvédelem iránti elkötelezettség jellemzi. A szőrmekikészítő vállalkozó, vagy alkalmazott magas szintű szakmai tudással, szorgalommal, a munka iránti elkötelezettséggel, önállósággal, jó munkamegosztással, valamint a csapatmunkára való képességekkel rendelkezik.

Szakképesítés sorszáma:07234008
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.09.29

# /- #Szőrmésbőrkikészítő #Szőrmésbőrkikészítőtanfolyam #Szőrmésbőrkikészítőképzés #Szőrmésbőrkikészítőoktatás #Szőrmésbőrkikészítőtanfolyamól #Szőrmésbőrkikészítővizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Szőrmésbőr kikészítő | Feldolgozóipari képzések | Textil-, ruha-, cipő- és bőripari képzések | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések