Sütőipari és gyorspékségi munkás Tanfolyam.

Sütőipari és gyorspékségi munkás Tanfolyam indul Budapesten!

Sütőipari és gyorspékségi munkás - budapest IOSZIA felnőttképzés

Képzés megnevezése: Sütőipari és gyorspékségi munkás
OKJ azonosító: 21 541 02
Képzés helyszíne: Budapest
Óraszám: 480 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A107

Az „IOSZIA” Felnőttképző Intézmény az új évben is egy, az elmúlt évek sikeres, egyedülálló képzését indítja Önnek! A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ képzést, a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamot. Az új évben bekövetkező változások, újdonságok (OKJ törvények), a szakképzésről szóló törvény szerinti, állam által elismert szakképesítést biztosító tanfolyamunkra érdemes mielőbb jelentkeznie, regisztrálnia. Képzésünk az ország bármely pontján, kedvezőbb, költséghatékony megoldás lehet az általunk szervezett helyen, lakóhelyéhez legközelebb. A Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés megszerzése után elvégezheti a  34 541 05 Pék szakképesítést nyújtó képzést, akár saját vállalkozást is indíthat. A részszakképesítés OKJ képzési programjába meghatározott tananyag során az élelmiszeripari tevékenység keretében kenyérfélék, péksütemények előállításával, kezelésével tud foglalkozni. Megismerkedik a tésztafeldolgozás műveleteihez használt gépek, berendezések működésével, üzemeltetésük szabályaival, a legfőbb élelmiszerbiztonsági-, munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai előírások betartása mellett.
A képzés eredményességét, a munkavállalás-munkahelykeresés sikerét, vagy a betöltött állásban való eredményesebb munkát szolgáló felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatásunk: Előzetes tudásszint-mérés, Hatékonyság növelés, Munkavállalás elősegítése.
A részszakképesítéssel betölthető munkakörök: Sütőipari munkás, Sütőipari táblázó, Sütőipari vető, Gyorspékségi sütő és eladó
Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakképesítés OKJ tanfolyam, Felnőttképzési engedély (E-000526/2014/A107) alapján folytatott képzés azonosító száma: 21 541 02
Az Élelmiszeripar szakmacsoportban a szakképesítés szintje: alapfokú részszakképesítés

A képzés megkezdésének feltételei:

– Iskolai előképzettség: befejezett iskolai végzettséget nem igényel
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

A szakképesítéssel rendelkező képes:

A szakkepesites.hu tartalmafelkészülni a munkára, – előkészíteni a munkafolyamatokat, – alapméréseket végezni, – eszközöket használni, gépeket kezelni, – munkavédelmi előírásokat betartani, – irányítással feldolgozni a tésztát, – kelesztésnél elhelyezni a tésztát a kelesztőben, felületkezelést végezni, – irányítással vetési feladatokat ellátni, kisütni a termékeket, – csomagolási feladatokat végezni, – alapszintű adminisztrációs munkát végezni.

Elmélet/gyakorlat aránya: 30%-elmélet, 70%-gyakorlat
Iskolarendszeren kívüli szakképzésben a maximális óraszám: 480 óra

Képzési Modulok listája:

– 11945-16 Sütőipari alapismeretek
– 11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek

A szakmai vizsgára bocsátás feltétele: valamennyi modulból a modulzáró vizsga eredményes letétele
A komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységei: gyakorlat, szóbeli

Sütőipari és gyorspékségi munkás OKJ Képzés

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS