Sportedző (snowboard sportágban) tanfolyam

A snowboard edző szakember, célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok
  rövid, közép és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését.
Sportedző (snowboard sportágban) tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Sportedző (snowboard sportágban), Sportedző (snowboard sportágban) képzés, Sportedző (snowboard sportágban) tanfolyam, Felnőttképzés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismeri a sportolók hosszú távú
fejlesztésének interdiszciplináris modelljét.

Megtanítja a sportág szakágainak technikai, taktikai és versenyszabályait. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőversenyeket és versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez.

Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában. Részt vesz a szabadidős sportolók foglalkozásai, versenyei szervezésében, irányításában. Tanácsaival segíti az egészséges életmódra törekvők táplálkozásának, sportolási programjának összeállítását.

A snowboard edző tevékenységét bárhol a világon végezheti. Hitelesen és méltóképpen képviseli sportolóit, csapatát, klubját és nemzetét egyaránt.

Szakképesítés sorszáma: 10145020
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# /- #sportedző #snowboard #snowboardtanfolyam #snowboardképzés #snowboardtanfolyamról #snowboardoktatás #snowboardvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Sportedző (snowboard sportágban) | Sportok | Személyi szolgáltatások |  Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések