Pincérsegéd tanfolyam

Legkeresettebb tanfolyam!

A pincérsegéd a különböző vendéglátóipari tevékenységeket folyató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben segéd feladatokat lát el.

Pincérsegéd tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Legkeresettebb tanfolyamok, Pincérsegéd tanfolyam, Felnőttképzés

A Pincér–vendégtéri szakember munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az étterem berendezését, a terítés előkészületi tevékenységeit, a terítést, az ételek-italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végez.(Pincérsegéd tanfolyam) Rendezvények esetén, a helyszínt berendezi, az eszközöket előkészíti, segédkezik a különböző jellegű rendezvények lebonyolításában.

Neked való Tanfolyamok! Piacvezető képzések!

Munkaterülete jellemzően állandó, rendezvények esetén változó területen dolgozik. Alapszinten ismeri a hazai és nemzetközi italkínálatot, részben tisztában van a hazai és nemzetközi vendéglátóipari trendekkel, és az ételkészítési alaptechnológiákkal. (Pincérsegéd tanfolyam) Folyamatosan képzi magát, hogy naprakész ismeretei legyenek a gasztronómia területén.A „Pincérsegéd” a Pincér-vendégtéri szakember 4 1013 23 04 kapcsolódó részszakmája.

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Új irányt és lendületet adunk a jövődnek

Pincérsegéd képzés |Turizmus-vendéglátás | Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések

Felnőttképzés – MODELLO Tudást adunk! – www.felnottkepzes.hu

Felnőttképzés – MODELLO Tudást adunk!

# /- #pincérsegédtanfolyam #pincérsegédképzés #pincérsegédtanfolyamról #pincérsegédoktatás #pincérsegédvizsga #pincérsegédrészszakma

Becsatlakozási lehetőség (OKJ)

A képzési piacon legkeresettebb tanfolyamok 

FELNŐTTKÉPZÉS