KarrierM itt a helyem – ingyenes állásportál indult

KarrierM itt a helyem – ingyenes állásportál indult

KarrierM-Gyongyosi-Csalad-es-KarrierPont

2020. december 1-jén Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár bejelentette, hogy az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. elindította a Ginop-5.3.6-17-2017-00001 “Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekten belül hazánk új állásportálját.

A KarrierM állásportál

  • innovatív,
  • ingyenes,
  • teljeskörű HR szolgáltatási csomagot biztosít

valamennyi munkaerőpiaci szereplő (munkáltatók és potenciális munkavállalók) számára.

A KarrierM állásportál (www.karrierm.hu) könnyen áttekinthető és kezelhető, fő erőssége a hozzá kapcsolódó, régiós szinten működő mobil munkaerőpiaci tanácsadó hálózat és a call center szolgáltatás. A KarrierM állásportál képes a munkáltató által megjelölt elvárások és kompetenciák alapján előszűrést végezni és a legmegfelelőbb jelöltet ajánlani a munkáltató által feltöltött állásra. Az állásportál munkatársai minden esetben ellenőrzik a feltöltött tartalmat, így csak valós információk jelennek meg a felületen.

A KarrierM állásportálon keresztül elérhető a felelős foglalkoztató alprojekt is, melynek keretében a munkáltatók csatlakozhatnak a Felelős Foglalkoztatói Unióhoz, ahol a felelős foglalkoztatóvá válás folyamatát elősegítő szolgáltatásaink közül választhatnak a gazdasági szereplők.

Az oldal dinamikusan fejlődik, már több száz álláslehetőségből válogathatnak a regisztrált álláskeresők.

Gyöngyösi Család és KarrierPont

Fülöp Henrik

Facebook