Junior automata tesztelő tanfolyam

Junior automata tesztelő tanfolyam

Junior automata tesztelő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Junior automata tesztelő, Junior automata tesztelő képzés, Junior automata tesztelő tanfolyam, Felnőttképzés

Az automata tesztelő a szoftvertesztelés munkaterületen belül egy speciális munkakört képvisel. Az automata tesztelő munkája során elvégzi az általános szoftvertesztelői munkakör minden jellemző feladatát (a legfőbb szoftvertesztelési eljárások és eszközök gyakorlott használatával manuális teszteket végez és a teszteket megfelelően dokumentálja.)

A fentieken felül:
– Rendelkezik egy elterjedt programozási nyelv ismeretével, és ennek segítségével felhasználói felület tesztek automatizált futtatására programokat készít.
– A legjobb gyakorlatoknak megfelelően programozott felhasználói felületen teszteket ír és futtat. Hatékony, átlátható és mások által is használható tesztkódot állít elő.
– A web szolgáltatások szabványainak (REST, illetve SOAP) megfelelő API teszteket ír, futtat és tart karban a legelterjedtebb API tesztelő környezetekben.
– A legelterjedtebb teszt jelentési formátumok és könyvtárak használatával jelentéseket készít

Szakképesítés sorszáma:06135009
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2021.06.01

# /- #juniorautomatatesztelő #juniorautomatatesztelőtanfolyam #juniorautomatatesztelőképzés #juniorautomatatesztelőtanfolyamról #juniorautomatatesztelőoktatás #juniorautomatatesztelővizsga