Fegyveres biztonsági őr tanfolyam

A Fegyveres biztonsági őr vonatkozó jogszabályokban előírtak alapján az őrzésre kijelölt 
objektumokban, közterületen vagy közforgalom számára megnyitott magánterületen őrjárőr
és készenléti kivonuló szolgálatot lát elhajt végre. 
Fegyveres biztonsági őr tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Fegyveres biztonsági őr, Fegyveres biztonsági őr képzés, Fegyveres biztonsági őr tanfolyam, Felnőttképzés

Az objektum területére személyeket és szállítmányokat be és kiléptet, ellenőrzi a belépésre jelentkezők ruházatát, csomagjait, járműveit, kezeli a biztonságtechnikai rendszereket, hírközlő eszközöket. Bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésén tetten ért személyt elfogja, a rendőrségnek átadja. Szállítmány és személyőrzési és kísérési, szolgálatot lát el külön utasítás alapján. Intézkedése során indokolt esetben, a törvényben előírt módon kényszerítő eszközeit alkalmazhatja.

Bűncselekmény, katasztrófa helyszínén mentési, menekítési, elsősegély nyújtási és helyszínbiztosítási feladatokat végez. Elemzi, értékeli a tudomására jutott információkat, azokról jelentést tesz, jelentést ír. A szolgálatot a hierarchikus szervezetekre jellemzően, illetve a Fegyveres Biztonsági Őrség Szolgálati Szabályzatában meghatározott módon és formában átadjaátveszi, vezeti a szolgálati okmányokat. Feladatai hatékony és eredményes ellátása érdekében fizikai állóképességét tudatosan fejleszti.

Jogszabályokban és munkahelyi szabályzókban rögzített módon együttműködik a kijelölt hatóságokkal, a kötelezett képviselőivel. Végrehajtja a megerősített szolgálati feladatokat,  megelőzőfokozott és teljes készenlét  illetve minősített időszakban a rendőrség, vagy honvédség alárendeltségében tevékenykedik. Intézkedései során alkalmazza a kialakult helyzetre vonatkozó pszichológiai módszereket, módszertani ajánlásokat. Írásban és szóban eredményesen kommunikál, a kialakult konfliktushelyzetet hatásosan kezeli.

Szakképesítés sorszáma: 10325015
Programkövetelmény érvényességének kezdete: 2021.04.12.

# / – #fegyveresbiztonságiőr #fegyveresbiztonságiőrtanfolyam #fegyveresbiztonságiőrképzés #fegyveresbiztonságiőrtanfolyamról #fegyveresbiztonságiőroktatás #fegyveresbiztonságiőrvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet.

Fegyveres biztonsági őr | Személyi és vagyonvédelem | Védelmi szolgáltatások |  Tanfolyam | Szakképesítések Szakmai képzések