Csecsemő- és gyermekruha készítő tanfolyam

Csecsemő- és gyermekruha készítő tanfolyam

Csecsemő- és gyermekruha készítő tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Csecsemő- és gyermekruha készítő, Csecsemő- és gyermekruha készítő képzés, Csecsemő- és gyermekruha készítő tanfolyam, Felnőttképzés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

csecsemő- és gyermekruha készítő alkalmazottként vagy vállalkozóként sorozat és szalontechnológiával csecsemő és gyermek felsőruházati terméket készít, megrendeléseket kezel. Műszaki dokumentáció alapján, sorozat- és méretes csecsemő és gyermekruházati termékeket gyárt, átalakít, javít.

Munkáját a kreativitás, a divatismeret, a jó kézügyesség, a pontosság, a szemmérték, a digitalizáció iránti érdeklődés, az önállóság, valamint a csapatmunka jellemzik.
Sorozatgyártás esetén műveleti bontásban előkészítő, varrodai összeállító és befejező műveleteket végez. Kiválasztja a gyártáshoz szükséges gépeket, vasalóberendezéseket, azokat balesetmentesen üzemelteti.

A csecsemők és gyermekek korosztályonként eltérő alkati sajátosságainak megfelelő szabásmintát szerkeszt, modellez középméretben vagy egyedi testalkatra manuálisan vagy speciális ruhaipari szerkesztő programmal.

A szerkesztés után anyagszükségletet számol, szabászati és ragasztási feladatokat végez, gyártási dokumentációt készít.Egyedi gyártás esetén méretet vesz, megrendelést kezel, árkalkulációt készít, egyedi szabást, összeállítást és próbákat végez, próbák után igazít, majd befejezi a gyermek ruházati terméket. Elkészíti a szolgáltatás zárásaként a számlát és átadja a megrendelt terméket. A csecsemő és gyermek egyedi méreteihez igazítja, szükség esetén javítja a ruhadarabot.

Szakképesítés sorszáma: 07234002
Programkövetelmény érvényessége: 2021.01.08

# /- #csecsemőésgyermekruhakészítő #csecsemőésgyermekruhakészítőtanfolyam #csecsemőésgyermekruhakészítőképzés #csecsemőésgyermekruhakészítőoktatás #csecsemőésgyermekruhakészítővizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet

Csecsemő és gyermekruha készítő | Feldolgozóipari képzések | Textil-, ruha-, cipő- és bőripari képzések | Tanfolyam Szakképesítések | Szakmai képzések