Aranykalászos gazda tanfolyam.

Aranykalászos gazda tanfolyam indul Budapesten!

Aranykalászos gazda budapest IOSZIA felnőttképzés

OKJ száma: 31 621 02
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A025

Akkor válassza ezt a képzést, ha a mezőgazdaság terén tevékenykedik (termelő, gazdálkodó) vagy ezt tervezi, sikeres gazda, vállalkozó akar lenni, jövedelemszintjét emelni, mezőgazdasági szakemberré szeretne válni, szeretne mezőgazdasági szakképzettséget, ebben látja a jövőjének megalapozását. A nagyobb sikerek eléréséhez szüksége van konkrét szakmai ismeretekre (földörvény, vállalkozás működtetése, pályázati feltételek, lehetőségek, talaj termőképességének ismerete, növényápolás, zöldség- és gyümölcstermesztés).

Aranykalászos gazda Tanfolyam, OKJ Képzés során olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon.

Az Aranykalászos gazda tanfolyam sikeres elvégzése után általános mezőgazdasági szakismerettel, a mezőgazdasági munkák végzéséhez megfelelő elméleti, fizikai és gyakorlati felkészültséggel, a vállalkozói tevékenységhez szükséges alapismeretekkel is rendelkező szakemberré válik, aki a mezőgazdasági termelési munkákat gazdaságos, környezetkímélő technológiákkal képes elvégezni. A képzettséggel lehet állat- és növénytermesztő, önálló gazda, őstermelő.

Az IOSZIA Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni. Akár saját vállalkozásának elindításához kívánunk lehetőséget biztosítani elérhető áron olcsó, minőségi OKJ Képzéssel megalapozva a változtatás lehetőségét.

A meglévő tudását továbbfejlesztve a képzés sikeres befejezése után a Gazda szakképesítés megszerzésére nyílik lehetősége akciós áron.

Aranykalászos gazda OKJ képzésünk rugalmas időrenddel, kevés utazási költséggel, minimális ráfordítási idővel, lakóhelyének közelében valósul meg. Színvonalas, szakmailag felkészült, naprakész, megbízható tudással és gyakorlattal rendelkező oktatókkal állunk rendelkezésére igényei, tervei, döntése szerint. Olcsó OKJ Tanfolyamunk a mezőgazdasági szakmacsoportban nyújt kiváló képzést garantált minőségben a mindenkori jogszabályi környezetnek megfelelően. A képzés alatt végigkísérjük, támogatjuk, folyamatosan tájékoztatjuk.

OKJ Képzéseinken, Tanfolyamainkon nincs rejtett, bújtatott költség, ingyenes az elméleti tudásszint felmérés, a tananyag árát a részvételi díj tartalmazza.
A tanfolyam résztvevői számára a tankönyvek jegyzeteit térítésmentesen biztosítjuk, a képzéshez szükséges kiegészítő tananyagokhoz pedig kedvezményes áron juthatnak hozzá, így nem kell több tízezer forintot költeni gyorsan elavuló tankönyvekre. Tananyagaink biztosításával még inkább arra törekszünk, hogy a képzésben résztvevőknek minden eszközt és feltételt megteremtsünk a sikeres tanuláshoz és vizsgákhoz.

Az Aranykalászos gazda tanfolyamon az elméleti és a gyakorlati képzési helyszínt is biztosítjuk, melyek jó pozíciójuknak köszönhetően vidékről is könnyen megközelíthetők. A képzési helyszínek infrastrukturális eszközökkel vannak felszerelve az érvényben lévő jogszabályi feltételek szerint, ezáltal is segítve a tanfolyamon a képzésben résztvevőket a modulzáró vizsgák teljesítéséhez, és a sikeres szakmai záróvizsga megszerzéséhez.

Megszokott környezetben vizsgázhat, vizsgafelkészítőkön vehet részt. Az Aranykalászos gazda tanfolyamon megszerzett OKJ-s bizonyítvány teljes mértékben egyenértékű az iskolarendszerű (szakiskola, stb) képzés keretében megszerzett bizonyítvánnyal. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Rendkívül keresetté vált szakma, biztos megélhetés hosszú távon!

Aranykalászos gazda tanfolyam – Jelentkezés feltétele:

– A képzés megkezdésének feltételei: iskolai előképzettség vagy bemeneti kompetenciák teljesítése
– Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
– Bemeneti kompetenciák: iskolai előképzettség hiányában a 56/2016. (VIII. 19.)  FM képzés megkezdhető a 3. mellékletben a mezőgazdasági szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
– Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Aranykalászos gazda résszakképesítés szakmai követelménymoduljai:

– 10997-16 Állattartás
– 10998-16 Növénytermesztés
– 10999-16 Kertészeti alapok
– 11000-16 Mezőgazdasági géptan
– 11001-16 Agrárkereskedelem, vállalkozás és ügyvitel

Az iskolarendszeren kívüli szakképzésben az előírt valamennyi modulzáró vizsga eredményes letételének feltétele a mezőgazdasági vontató vezetésére érvényes vezetői engedély (T, illetve C+E, C1+E kategória, vagy B kategória).

Az Aranykalászos gazda szakmai követelménymodulhoz kapcsolódó modulzáró vizsga akkor eredményes, ha a modulhoz előírt feladat végrehajtása legalább 51%-osra értékelhető.

Ha kérdése van, intézményünk kollégái rendelkezésére állnak minden hétköznap 8:00-16:30-ig. Elérhetők az alábbi telefonszámon: 06-37-301-649. OKJ képzésekkel, OKJ tanfolyamokkal, Német és Angol nyelvtanfolyamokkal, Nyelvvizsgával kapcsolatosan, minden nap 0-24 óráig kérhet írásos tájékoztatót az alábbi e-mail címen: kepzes@ioszia.hu

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS